Een ongelooflijke kerst

Op 16 oktober verschijnt bij uitgeverij Kluitman de Feelgood roman Een ongelooflijke kerst van Nadine Swagerman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Noëlle heeft een enorme hekel aan de decembermaand en dan vooral aan kerst. Ze haat alle verplichtingen, de zogenaamde gezelligheid met haar familie, en haar haren gaan rechtop staan van de vreselijke kerstliedjes die wekenlang overal te horen zijn. Dat ze een moeder heeft die juist dol is op de feestdagen helpt niet echt. Een paar weken voor kerst organiseert de kerk haar jaarlijkse benefiet om geld op te halen voor het goede doel. Noëlle wordt door haar moeder gedwongen om daar te gaan helpen. Iets waar ze totaal geen zin in heeft. Als dan ook nog eens blijkt dat ze moet samenwerken met iemand met wie ze een paar weken eerder een aanvaring had, heeft ze geen idee hoe ze de avond door moet komen. Dan gebeurt er iets wat ze niet zag aankomen.

Over de auteur
Nadine Swagerman (1989) droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Ze stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “De helft van mij” van Nadine Swagermen?
  • 2. Waardoor is onze recensent zo’n fan van haar boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 oktober 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een ongelooflijke kerst’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)