De laatste steen

Op 15 oktober verschijnt bij uitgeverij Boekerij de thriller De laatste steen van M.j. Arlidge & Steph Broadribb. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als de White Cross Academy wordt gesloopt, komen er veel ­oud-leerlingen en -leraren kijken. De sloop legt meer bloot dan ze lief is: als de kelder wordt onthuld, is de menigte getuige van de schokkende vondst van een menselijke schedel. Detective Jennie Whitmore, voormalig leerling van de academie, krijgt de zaak toegewezen. Dit wordt haar eerste grote moordonderzoek en er is geen ruimte voor fouten.

Het stoffelijk overschot wordt geïdentificeerd als Hannah Jennings, een populaire leerling die het moeilijk had op school en vermist raakte tijdens haar zesde jaar. Centraal in het onderzoek naar Hannahs dood staan haar vijf beste vrienden van vroeger, die de kelder gebruikten als uitvalsbasis voor hun fotografieclub. Jennie kende veel van de verdachten persoonlijk en ze is ervan overtuigd dat een van deze vijf weet wat er met de eigenzinnige Hannah is gebeurd. Terwijl Jennie diep begraven geheimen en leugens ontdekt, zitten de vijf verdachten allesbehalve op deze macabere reünie te wachten. En een van hen zou liever een moord begaan, dan te boeten voor de zonden van hun tienerjaren.

Over de auteurs
M.J. Arlidge is een doorgewinterde schrijver van scenario’s voor diverse Britse crimeseries. “Iene miene mutte” markeerde zijn debuut als thrillerauteur. Sindsdien heeft M.J. Arlidge twaalf boeken geschreven over inspecteur Helen Grace, naast twee standalone romans, zoals “Oog om oog”, dat direct op #1 binnenkwam in de Bestseller 60.

Ik ben mysterieschrijver Steph Broadribb, auteur van de bestseller The Retired Detectives Club-serie en een fervent lezer van alle boekenmisdaad, mysterie en thriller.
Ik ben geboren in Birmingham en opgegroeid in Buckinghamshire. Ik was een productieve lezer, ik aanbad misdaadfictie vanaf het moment dat ik Sherlock Holmes voor het eerst als kind las. Ik heb in het Verenigd Koninkrijk en de VS gewerkt, een MA in creatief schrijven (misdadigheidsfictie) van de City University in Londen en ben opgeleid als Bounty Hunter in Californië.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de originele titel (Engels)?
  • 2. Wie is de eerste vertaler?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 oktober 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De laatste steen’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)