Frieda en het kasteel dat tot leven komt

Op 20 september verschijnt bij uitgeverij Neckar het kinderboek Frieda en het kasteel dat tot leven komt van Rosalie Koppendraaier & Roel Steenbergen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Frieda bezoekt met haar vader, moeder en twee broertjes een kasteel van wel duizend jaar oud. Haar broertjes rennen rond met houten zwaarden en schilden, maar Frieda verveelt zich. Ze was liever thuisgebleven om heksensoepjes te maken of te spelen met haar dino’s. Dan ziet ze in een van de kamers van het kasteel een heel bijzondere spiegel. Als ze dichterbij komt, ziet ze iets bewegen in de spiegel. Ze kijkt nog eens goed en ziet een koningin en een jonge prins. Droomt ze? Nee, toch niet. De jonge prins vertelt Frieda dat zij een bijzondere kracht heeft en hoe het kasteel tot leven komt!

Over de auteur
Rosalie Koppendraaier (Noordwijk, 1986) schrijft zolang ze zich kan herinneren al kleine verhaaltjes en gedichten. Als kind kon ze niet wachten tot het zomervakantie was, zodat ze maar liefst 10 boeken op de biebpas mee naar huis mocht nemen om te lezen.
Aan haar twee zoons Fedde en Hugo leest Rosalie heel wat boeken voor. Vanuit haar pedagogische achtergrond heeft ze een sterk gevoel kinderen te willen helpen. Zo ontstond de drive voor het schrijven en uitbrengen van een kinderboek waarbij kinderen uit en in iedere situatie kunnen dromen over andere werelden en te geloven in hun eigen kracht.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Frieda en het kasteel dat tot leven komt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat wekt Frieda’s interesse in het kasteel?
  • 2. Wat is de titel van het eerste deel met Frieda in de hoofdrol?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 september 2024. naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Frieda’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)