verstrikt

Op 27 augustus verscheen bij uitgeverij Volt de thriller Verstrikt van Lilja Sigurðardóttir. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Ze maakte één verkeerde keus. En nu is er geen uitweg.

Bij een vechtscheiding verliest Sonja de voogdij over haar zoon. Ze wil alles doen om hem terug te krijgen, maar kan zich geen dure advocaat veroorloven. In haar wanhoop zegt ze ja tegen een voorstel om cocaïne naar IJsland te smokkelen. Een paar keer maar, tot ze genoeg geld heeft. Maar al snel blijkt dat je niet zomaar uit de drugswereld kunt stappen.

Terwijl Sonja verwoed naar een uitweg zoekt, wordt haar situatie nog penibeler als douanebeambte Bragi haar verdacht begint te vinden. Bovendien is ze verwikkeld in een complexe relatie met Agla, een bankmedewerkster die mogelijk vervolgd wordt voor haar rol in de financiële crisis. Hoe ver moet Sonja gaan om haar leven weer op de rit te krijgen?

Over de auteur

Lilja Sigurðardóttir is een van de populairste IJslandse thrillerauteurs. Ze heeft twee keer de IJslandse Crime Novel Award gewonnen en werd met Verstrikt genomineerd voor meerdere prijzen, waaronder de CWA International Dagger Award, ’s werelds belangrijkste thrillerprijs.

Lees hier de eerste hoofdstukken van Verstrikt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke koffer koopt Sonja?

(Tip: lees de eerste hoofdstukken!)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 september naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verstrikt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)