De camino van Sophie Yellow

Onlangs verscheen bij uitgeverij Loft Books de feelgood De camino van Sophie Yellow van Maria Koskamp. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op zoek naar haar roots en zichzelf ontdekt Georgia meer dan ze had kunnen dromen. Een feelgoodroman over liefde, vriendschap en familie.

Los Angeles. De beroemde Hollywoodster Sophie Yellow ziet voor de zoveelste keer haar relatie stranden en is het zat. Haar personal assistant Zola neemt haar mee op een camino om haar gedachten te verzetten. Daar ontmoet ze Ben, een mysterieuze wandelaar die een verandering zoekt in zijn leven. Kiest Sophie alweer snel voor de volgende relatie of pakt ze het dit keer anders aan?

Londen, twintig jaar later. De talentvolle musicalster Georgia is net klaar met een productie en besluit dat het nu tijd is om op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Haar psycholoog raadt haar aan om haar verhaal van zich af te vertellen, dus Georgia begint met het opnemen van een podcast tijdens het maken van wandelingen. Het succes dat ze hiermee boekt, is groter dan ze ooit had kunnen bedenken.

Over de auteur
Mijn naam is Maria Koskamp, en in 2014 rondde ik mijn tweedegraads lerarenopleiding af en ging ik aan het werk op verschillende scholen. Tijdens mijn lerarenopleiding en ook de twee jaar daarna was ik heel erg aan het zoeken naar mijn passie. Ik wilde wel in het onderwijs werken, maar niet alleen als docent. Ik miste vuur, ik miste spetters, ik miste mijn innerlijke drang naar maatschappelijke betrokkenheid. Een missie! Dat was wat ik nodig had. (https://yourstrulythestoryteller.nl/)

Lees hier het eerste hoofdstuk van De camino van Sophie Yellow

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het eerste hoofdstuk speelt zich af in “heden, London” zoals te lezen is op de eerste bladzijde, maar in welke maand en dag van de week speelt het heden zich af?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 september 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De camino van Sophie Yellow’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)