De rest van de dag

Onlangs verschijnt bij uitgeverij Rainbow de roman De rest van de dag van Kazuo Ishiguro. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Mr. Stevens, een ouder wordende Engelse butler, kijkt terug op de tijd dat hij in dienst was van lord Darlington, in de jaren dertig en veertig. Zijn leven lang heeft hij zijn waardigheid afgemeten aan die van zijn werkgever, maar achteraf blijkt dat hij de ware aard van de gebeurtenissen verkeerd heeft ingeschat.

Over de auteur
Kazuo Ishiguro (1954) werd geboren in Japan en verhuisde op vijfjarige leeftijd naar Engeland. Hij is auteur van acht romans en één verhalenbundel. Zijn werk is in meer dan vijftig talen vertaald. In 2017 werd Ishiguro’s oeuvre met de Nobelprijs voor de Literatuur bekroond.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke boeken van Kazuo Ishiguro zijn verfilmd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 september 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De rest van de dag’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)