Genade

Op 10 september verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Genade van M.W. Craven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Washington Poe heeft een verhaal te vertellen. En hij wil dat jij luistert.

Keer terug naar de spannende wereld van het succesvolle rechercheursduo Washington Poe en Tilly Bradshaw in Genade, het zesde deel in de bestsellerserie van M.W. Craven. Het begon allemaal met een gestenigde man die vastgeketend zat aan een boom, zijn lichaam vol getatoeëerd met een code die zelfs Tilly Bradshaw niet kon ontcijferen. Maar deze moordzaak staat niet op zichzelf en is verbonden met een verontrustend incident 15 jaar geleden: toen slachtte een meisje haar hele familie af. Dan is er nog de geheimzinnige genadestoel, een fenomeen dat onbespreekbaar is en mensen aanzet tot zelfmoord. Het rechercheursduo Poe en Bradshaw zal tot het uiterste moeten gaan om te achterhalen hoe deze incidenten met elkaar verbonden zijn. Maar bij deze zaak is niets wat het lijkt…

Over de auteur
Mike Craven werkte als reclasseringsambtenaar en is nu fulltime schrijver. Zwarte zomer is de eerste vertaling van zijn serie rond rechercheur Washington Poe en zijn partner Tilly Bradshaw. De tv-rechten zijn al verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • M.W. Craven schrijft 5/6 dagen per week, hoeveel woorden schrijft hij per dag? (Tip: lees hier het interview)
  • Wie van ons team las “Dode hoek” van M.W. Craven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 september 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Genade’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)