Jouw laatste wens – Carla Kovach (22 augustus)

Kerstin is klaarwakker. Terwijl de rest van het gezin slaapt, denkt ze na over het verwoestende geheim dat haar man haar zojuist heeft verteld. Kent ze de man met wie ze is getrouwd wel echt? En zijn haar kinderen nog wel veilig in dit kleine stadje?

Ze schrikt op als ze buiten een geluid hoort. Turend in de duisternis valt haar oog op een gedaante achter in de tuin, die een lucifer afstrijkt. Kerstins adem stokt bij het zien van het gezicht dat haar lachend aankijkt, genietend van haar angst.

Een autodeur slaat dicht en de gedaante rent weg tussen de bomen door, maar laat iets achter: een herdenkingskaarsje. Het flakkert in het donker en Kerstin weet precies wat het betekent. Iemand zit achter haar aan en haar familie en vriendinnen zijn in groot gevaar…

Sterveling – Gregg Hurwitz (6 augustus)

Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt, hoe gevaarlijk de vijand ook is. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt.

Zijn naam is Evan Smoak, maar vrijwel niemand weet dat. Hoe zou iemand ook kunnen vermoeden dat achter de zo onschuldig uitziende, wat saaie man, een van de dodelijkste personen ter wereld schuilgaat? Een man die reeds op twaalfjarige leeftijd werd gerekruteerd voor het Orphan-programma, een officieel niet-bestaande sectie binnen de geheime dienst, om te worden opgeleid tot assassin. Een man die als Orphan X talloze missies uitvoerde namens een overheid die zijn bestaan ontkende, totdat hij besloot dat leven achter zich te laten en in het niets te verdwijnen.

Nu zet Evan Smoak zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar de overheid die ooit zijn werkgever was, wil daar niets van weten. Want niemand, maar dan ook níémand, mag ooit achter het bestaan van Orphan X komen…

Schaduwen van de tijd – Santa Montefiore (13 augustus)

De nieuwe bewoners van het statige St. Sidwell Manor in Cornwall roepen de hulp in van Pixie Tate om een merkwaardig mysterie te ontrafelen. Pixie begrijpt al snel dat daar iets bijzonders verborgen moet zijn.

Meer dan honderd jaar geleden verdween in het holst van de nacht een kind uit zijn bed en werd nooit meer teruggezien. Pixie moet achter de waarheid zien te komen: wat gebeurde er in die laatste maanverlichte uren?

Terwijl het verhaal tussen heden en verleden beweegt worden geheimen onthuld, liefdesaffaires aan het licht gebracht en komt Pixie voor een hartverscheurende keuze te staan.

Alles keert terug – Juan Gomez – Jurado (8 augustus)

Het enige wat Aura Reyes moet doen, is nog tien minuten langer blijven leven. Maar dat is geen makkelijke taak in de dodencel, want ze wordt flink toegetakeld in de gevangenis en zonder nieuws van de buitenwereld schittert er weinig hoop aan de horizon.

Aura wil koste wat kost herenigd worden met haar dochters. En daarom heeft ze een plan bedacht dat over tien minuten in gang wordt gezet, en gepakt worden is geen optie. Dus nee. Ze is niet van plan om vandaag te sterven.

Een mysterieuze beller weet Aura met een flinke portie bluf uit de gevangenis te krijgen. Als tegenprestatie moet Aura een opdracht voltooien, maar wordt daarbij tegengewerkt door Ponzano en de rijke en machtige familie Dorr, met Irma Dorr aan het roer. Irma overmeesterde eerder Ponzano al en ze weet precies hoe ze haar kaarten moet spelen voor haar eigen gewin.

Bewaker van bedrog – Steven James (22 augustus)

In het razendspannende ‘Bewaker van bedrog’ van Steven James krijgt redacteur Travis Brock van het Ministerie van Defensie het vermoeden dat een akelig hoofdstuk uit zijn verleden nog niet is afgesloten. Met behulp van zijn fotografische geheugen en zijn nieuwe team moet hij de waarheid achterhalen en voorkomen dat een groep terroristen de best bewaakte technologische doorbraken van het leger steelt. Zijn gewaagde spionage-operatie zou zomaar het werk van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld op de kop kunnen zetten. Terwijl geheimen uit het verleden boven water komen, wordt Brock in dit tweede deel van de serie over zijn leven tot het uiterste beproefd en gedwongen te kiezen hoe hij kan vergeven wat niet te vergeten valt.

File des doods – Jo Furniss (20 augustus)

Het is vrijdagmiddag en rechercheur Belinda ‘Billy’ Kidd rijdt naar huis vanaf de luchthaven, uitgeput van de jetlag. Als ze de stad nadert, komt het verkeer plotseling tot stilstand en staat ze muurvast. Wanneer Billy uitstapt om te kijken wat er aan de hand is, vindt ze een vermoorde chauffeur in een zwarte sedan met een metalen pin in zijn nek. De moordenaar kan niet ontsnapt zijn zonder opgemerkt te worden door andere autobestuurders, dus hij moet nog in hun midden nog zijn. Als de file niet oplost, lopen alle omstaanders gevaar, dus de tijd tikt. Belinda weet alleen niet hoe snel…

Gelukkig in Clover Cottage – Christie Barlow (14 augustus)

Allies droom lijkt uit te komen wanneer Rory Scott – dierenarts en de liefde van haar leven – de bouwvallige Clover Cottage in het schilderachtige dorpje Heartcross erft. Ze weet zeker dat dit de plek is waar ze lang en gelukkig zullen leven. Tot Rory een bom laat vallen. Hij houdt van Allie, maar hij wil zijn eigen droom achterna gaan: wonen en werken in Afrika. Hun happy ever after in Clover Cottage zal nog even moeten wachten… Hoewel Allie zich geen leven zonder Rory kan voorstellen, dwingt zijn vertrek haar toch tot nadenken. Misschien is dit het moment om haar eigen dromen na te jagen?

48 uur – Marcel van Driel (29 augustus)

Claire is nog maar nauwelijks hersteld van een brute, 24 uur durende klopjacht als ze in een nieuwe nachtmerrie belandt. Samen met iedereen die haar tijdens die 24 uur heeft geholpen, wordt ze ontvoerd naar een afgelegen landgoed in Frankrijk. Daar wordt het gezelschap 48 uur lang als wilde dieren opgejaagd in de bossen. In een race tegen de klok moet Claire vechten voor haar leven en dat van haar vrienden. Maar hoever is ze bereid te gaan? En wat zal ze moeten opofferen om te overleven?

Leave a Reply

  • (not be published)