de vrouw zonder geheugen

Op 30 juli verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Madame le Commissaire en de vrouw zonder geheugen van Pierre Martin. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is afgelopen met de rust in de idyllische Provence wanneer een vrouw zonder geheugen opduikt in Fragolin.

In dit deel van Pierre Martins succesvolle Madame le Commissaire-reeks doet een nieuw drama zijn intrede. Na de dramatische dood van burgemeester Thierry lijkt de rust terug te keren in het dorpje Fragolin, in de Franse Provence. Ook Madame le Commissaire Isabelle Bonnet heeft eindelijk eens niets te doen. Maar dan rijdt Isabelles trouwe assistent Apollinaire bijna een vrouw omver. Ze is verward, en duidelijk gewond – de jonge vrouw kan zich niets herinneren, zelfs haar naam niet. Wanneer alle pogingen om haar identiteit vast te stellen mislukken, neemt Isabelle een beslissing die grote gevolgen heeft…

Over de auteur
Achter het pseudoniem Pierre Martin schuilt een succesvolle Duitse auteur, bekend van boeken die zich in Frankrijk en Italië afspelen. Voor de serie Madame le commissaire heeft hij een nieuwe identiteit aangenomen. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de titel van het eerste deel uit de Madame le Commissaire-reeks?
  • 2. Hoeveel delen zijn er nu in deze reeks verschenen, inclusief Madame le Commissaire en de vrouw zonder geheugen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 augustus 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Madame le Commissaire’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)