De belofte

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller De belofte van Merel Disselkoen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 epub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De belofte op het sterfbed van Mia’s moeder is het begin van een zoektocht in donker Afrika. Totdat ze de dood in de ogen kijkt

Op het sterfbed van haar moeder doet de achttienjarige Mia haar een belofte. Dit is het begin van een zoektocht naar haar vader, die ze nooit heeft gekend. Wanneer Mia is afgestudeerd, reist ze als fotografe naar township Kraalwater in Zuid-Afrika. In een afgelegen gebied lijkt een onverwacht spoor naar haar vader te leiden. Maar dan kijkt ze de dood in de ogen en komt ze achter het geheim dat haar moeder al die jaren verzwegen heeft.

Over de auteur
Merel geeft boeklezingen door heel het land, waarbij ze haar toeschouwers meeneemt op een avontuurlijke, literaire maar vooral ook persoonlijke reis. Haar honger naar het ontdekken van de wereld heeft zich in de loop van de jaren vertaald naar schrijfhonger: een niet te stuiten energie om te verzinnen en zo haar liefde voor de natuur, mensen en Afrika om te zetten in zinderende proza. ‘If I can dream it, I can do it,’ is haar drijfveer en dat is ook precies wat ze haar publiek mee wil geven: durf.

Naast haar schrijverschap is Merel gastredacteur voor SALT Magazine – een lifestyle magazine met de focus op een avontuurlijk, actief en duurzaam leven – schrijft ze reisblogs voor reisorganisatie Talisman travel design en deelt ze korte verhalen op haar website. Merel houdt van het buitenleven en woont met haar man en hun vier kinderen in een oude woonboerderij aan de rand van het bos. Merel loopt graag hard en traint dagelijks met haar KWPN dressuurpaard Savuti.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De belofte.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat gaat Mia ophalen bij Freek na zeven jaar? (tip: lees het eerste hoofdstuk)
  • 2. Waar is Merel’s dressuurpaard Savuti naar venoemd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 augustus 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De belofte’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaatst hier de link van Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)