Ardèche – Linda van Rijn (18 juni)

De vakantie van Tessa met haar twee zoontjes neemt een bizarre wending als er een foto opduikt waarop haar overleden man ineens springlevend blijkt te zijn…

Not in love – Ali Hazelwood (11 juni)

Rue Siebert heeft misschien geen perfect leven, maar ze heeft haar zaken wel op orde. Ze heeft een succesvolle carrière als biotech engineer bij Kline, een veelbelovende start-up op het gebied van levensmiddelentechnologie. Alles gaat goed, totdat het erop lijkt dat Kline wordt overgenomen en de potentiële en dominante CEO, Eli Killgore, alles dreigt te laten instorten waar Rue en haar collega’s zo hard voor hebben gewerkt. De aantrekkingskracht tussen Rue en Eli is echter niet te missen en het knettert in het laboratorium – letterlijk en figuurlijk. De twee spreken af dat hun affaire duurt tot duidelijk is of de overname van Kline definitief doorgaat. Maar of dat nu zo’n goed idee is…

De bigamist – Rona Halsall (12 juni)

‘Met Emma, Sams echtgenote. Kan ik hem misschien even spreken?’ Even bleef het stil. ‘Eh, hoe bedoelt u? Ík ben Sams vrouw.’ Aan haar toon hoorde Emma dat dit geen grap was, en haar mond viel open toen de betekenis van de woorden tot haar doordrong… Ik wist al dat ik met Sam wilde trouwen vanaf onze eerste ontmoeting. Na het plotselinge verlies van mijn moeder was de charmante, welbespraakte architect met donkerbruine ogen precies de frisse start die ik nodig had. Ons eerste kind was al onderweg nog voordat we onze huwelijksreis hadden gepland. Ik wilde zo graag dat ons gezinnetje zou werken dat ik zijn onverklaarbare gedrag negeerde. De lange zakenreizen, de geheime telefoontjes, en het geld dat steeds van mijn rekening verdween. Maar dan blijkt dat hij meer te verbergen heeft dan ik dacht. Sam is echter niet de enige met geheimen. En ik zal tot het uiterste gaan om mezelf te beschermen…

Huizenruil – Stefan Ahnhem (27 juni)

Carl en Helene willen hun relatie nieuw leven inblazen door een lange, verre reis te plannen. Ze vinden al snel de ideale bestemming: een prachtig huis in Californië, waar ze via een huizenruil kunnen verblijven. Het andere stel zal de zomer in hun villa in Stockholm doorbrengen. Maar zodra ze in Santa Cruz arriveren, bekruipt Carl en Helene een onheilspellend gevoel. Zag het huis er wel uit als op de foto’s? En wat doet het andere stel eigenlijk in hun huis? Gelukkig heeft Carl in elke kamer van hun huis camera’s geïnstalleerd.

X – Pascal Engman (11 juni)

De vrouw van een profvoetballer wordt vermoord. En ook een jongen uit een buitenwijk met een toekomst als topsporter. Én een lerares die ervan droomt gezien te worden zoals ze is. Om deze zaken op te lossen moet rechercheur Vanessa Frank erachter komen wat de onbekende variabele x is die alles met elkaar verbindt, voordat het te laat is…

De postzegelverzamelaar – Nicolas Feuz (6 juni)

In de thriller De postzegelverzamelaar van Nicolas Feuz wordt in een kelder ergens diep in Zwitserland een man op gruwelijke wijze gemarteld. Een paar dagen later wordt er op een postkantoor in Genève een afschuwelijke ontdekking gedaan: er wordt een pakketje onderschept waar bloed uit lijkt te lekken. Als inspecteur Ana Bartomeu ter plaatse komt en de inhoud bekijkt, weet ze direct dat dit geen gewone zaak zal worden.

Er begint een race tegen de klok om de dader op te sporen, die door de media al snel tot ‘de postzegelverzamelaar’ wordt omgedoopt. Ana en haar team reizen heel Zwitserland door om de moordenaar te stoppen, terwijl steeds duidelijker wordt dat ze met een nietsontziende sadist te maken hebben.

Het incident – Rudy Morren (7 juni)

De achttienjarige Laura wacht in het Centraal Station tot iemand haar komt ophalen. Haar broer Quinten heeft het druk met zijn vrienden. Terwijl Maarten, hun vader, op werktrip is in Duitsland, rinkelt in kamer 306 van het Hering Hotel aanhoudend de telefoon. Daar begaat Karen, hun moeder, een faux pas met dramatische gevolgen. Twee jaar later verkeert het huwelijk van Maarten en Karen nog altijd in een crisis. Een steeds weer opduikende haveloze man, waanbeelden en angstdromen maken Karens leven tot een hel. Als ze met haar verleden in het reine wil komen, moet ze terug naar het Hering Hotel.

Die zomer met jou – Sarah Morgan (12 juni)

Vlak voor haar zeventigste verjaardag besluit Cecilia te vluchten voor het feest dat haar familie wil organiseren, en ze vertrekt naar haar vakantiehuis op Cape Cod. Ze kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen, in het huis waar zij en haar echtgenoot ooit verliefd op elkaar werden. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Lily is gestopt met haar studie om haar droom om kunstenaar te worden na te jagen en werkt tijdelijk als schoonmaker. Om geld uit te sparen slaapt ze stiekem in een van de onbewoonde strandhuizen… totdat Cecilia verschijnt.

Al snel ontstaat er een onverwachte en hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Wanneer Todd – Cecilia’s kleinzoon en tevens de man die ooit Lily’s hart brak – zich bij hen voegt, begint een betoverende zomer vol tweede kansen.

Waddenliefde – Susan Muskee (19 juni)

Word verliefd op de Wadden met de serie Waddenliefde van Susan Muskee. Deze meeslepende feelgoodroman speelt zich af op Texel en Vlieland.

Reis af naar de Waddeneilanden met Susan Muskee, naar de meest geliefde vakantiebestemmingen van Nederland. Elk verhaal uit de Waddenliefde-serie is los te lezen en bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert.

Wandel mee met Lisa tijdens haar tocht over Texel en ontdek een familiegeheim. En vind een nieuwe liefde met schrijver Nora op Vlieland…

Leave a Reply

  • (not be published)