Web van leugens

Onlangs verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller Web van leugens van Johnny Bollé. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub en 1 fysiek exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na de plotselinge dood van haar moeder Isabelle keert Madeline terug naar haar geboortedorp Etouffant om de nalatenschap te regelen. Acht jaar eerder keerde ze het plattelandsdorp de rug toe en de inwoners maken Madeline vanaf het eerste moment duidelijk dat ze niet welkom is. Wanneer ze oude foto’s en documenten doorneemt, begint ze te vermoeden dat de dood van haar moeder helemaal niet zo onschuldig is als eerst werd aangenomen. Na een reeks bizarre moorden gaan de inwoners van Etouffant zich steeds vreemder gedragen en doen ze al het mogelijke om te zorgen dat Madeline vertrekt. De enige persoon die ze nog lijkt te kunnen vertrouwen is Cézanne, haar moeders beste vriendin. De enigszins wereldvreemde vrouw is ervan overtuigd dat een gebeurtenis uit het verleden van Isabelle de oorzaak is voor alle onheil in het dorp. En Madeline, zij is vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Over de auteur
Johnny Bollé werd geboren in Antwerpen, waar hij ook opgroeide. Na zijn studie klinische chemie aan de Hogeschool in Antwerpen ging hij aan de slag als paramedisch laborant. Het duurde enkele jaren voor hij inzag dat hij dit niet heel zijn leven wilde doen. Op zijn dertigste maakte de sportieveling een carrière-switch en veranderde zijn hobby in zijn beroep: hij werd personal trainer en groepslesgever, een beroep dat hij nog steeds met veel enthousiasme uitoefent. Naast sporten zijn lezen en schrijven voor hem een uitlaatklep waardoor hij tot rust komt. Het grootste gedeelte van zijn vrije tijd besteedt hij dan ook achter zijn moderne schrijftafel: de computer.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Web van leugens.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Welke prijs heeft Johnny Bollé onlangs in ontvangst mogen nemen?
  • 2. Voor welk boek (titel) kreeg hij deze mooie prijs?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 juni 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Web van leugens’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)