De kliniek – Helen Fields (18 juni)

Op de gesloten afdeling van een extra beveiligde inrichting voor geesteszieke criminelen doorsnijdt een schreeuw de stilte van de nacht. De volgende ochtend wordt het lichaam van een verpleegkundige gevonden en blijkt haar dochtertje ontvoerd. De tijd dringt, want het kleine meisje kan maar een paar dagen overleven zonder medische zorg.

Forensisch psycholoog dr. Connie Woolwine staat bekend om haar vermogen zich in te leven in de psyche van moordenaars, en om haar goede daderprofielen. Nu moet ze als psychiater undercover gaan tussen de gevaarlijkste mannen ter wereld en haar unieke talent gebruiken om het meisje te vinden voordat het te laat is…

Zomer van verraad – James Patterson (21 juni)

Als een overval misloopt moet Ned Kelly vluchten. Maar wie zit er achter hem aan? Is het de FBI, zijn het oude vijanden of heeft zijn nieuwe, steenrijke vriendin er iets mee te maken? Ned Kelly werkt als badmeester in een luxueus resort in Florida en ontmoet daar de vrouw van zijn dromen. Maar zij is gewend aan kaviaar en Manolo Blahniks, hij aan hamburgers en teenslippers. Dus als zijn neef hem probeert te betrekken bij zijn criminele plannen is Ned snel overstag. Het risico is groot, de beloning groter: $5 miljoen dollar. Maar de overval gaat vreselijk mis. Gedwongen zijn stad en de vrouw op wie hij verliefd is geworden achter te laten, realiseert Ned zich dat alleen afstand en geheimhouding zijn leven kunnen redden. De vraag is voor hoe lang…

Uitbarsting – Crichton & Patterson (4 juni)

Michael Crichton, bedenker van klassiekers als Jurassic Park en Westworld, was al jaren met een groot project bezig toen hij vroegtijdig stierf: een manuscript over een vulkaanuitbarsting op Hawaï. Zijn weduwe wist hoe bijzonder het verhaal was, en hield zijn aantekeningen en het onafgemaakte manuscript achter totdat ze de juiste auteur had gevonden om het te voltooien. Recent vond ze die: James Patterson, een van de populairste verhalenvertellers ter wereld.

Uitbarsting combineert het tempo van James Patterson met de vindingrijkheid van Michael Crichton, in een van de grootste thrillerlanceringen in jaren. Het resultaat is een zenuwslopend verhaal over een vulkaanuitbarsting die op het punt staat een deel van Hawaï te vernietigen. Maar een geheim dat al decennialang door het leger wordt bewaard, blijkt nóg destructiever dan de vulkaan…

Brug der zielen – V.E. Schwab (12 juni)

Cass heeft eindelijk het idee dat ze het spokenjagen onder de knie heeft. Zij en haar spookachtige beste vriend Jacob hebben twee steden vol geesten overleefd tijdens de tv-serierondreis van haar ouders.

Maar niets kan Cass voorbereiden op New Orleans, waar alles wat spookt onder de blote hemel gebeurt. In een stad vol avontuurlijke tochten en tombes, lawaaierige muziek en allerlei soorten magie zou Cass kunnen verdwalen tussen alle kleurrijke maar akelige lokale legendes. En de stad heeft nog een grote verrassing in petto, een vijand die Cass nooit verwachtte: een dienaar van de Dood zelve.

Help me – Ilse Ruijters (14 juni)

De psychiatrisch patiënten die advocaat Roosmarijn Weijmer bijstaat, lopen met haar weg. Ze voelen zich door haar gezien: eindelijk komt er iemand op voor hun rechten.

Het levert haar een goed gevoel op, maar dat verandert wanneer het applaus omslaat in ziekelijke belangstelling. Wanneer ze gaat tanken en een bange, jonge vrouw haar een papiertje met de tekst HELP ME geeft, blijkt ze in een pathologisch en gekmakend spel te zijn beland, waarin zij de pion is.

Wie is Roosmarijn nu eigenlijk aan het helpen? Haar cliënt? Of haar moordenaar?

To kill for – Chinouk Thijssen (14 juni)

Shay en haar vriendinnen zijn toegelaten tot hun droomopleiding: STREET ACADEMY. Maar hun clubje is niet meer compleet, en hun nieuwe thuis is misschien zelfs nóg onveiliger. Wanneer blijkt dat ze ook niet goed in de groep liggen, lijkt de dreiging overal vandaan te komen. Wie wil hen dood hebben? En wie zal het einde van het jaar niet redden? 

Schijnspel – Lydia Albadoro (11 juni)

Na het verlies van haar partner stort Susans wereld in. Op zoek naar een nieuw begin verruilt ze Nederland voor het zonnige Ibiza, waar ze haar geluk hoopt te vinden bij de charmante Daan. Al snel stuit Susan op een aantal vreemde gebeurtenissen in de Spaanse villawijk waar ze is gaan wonen. De verdwijning van buurvrouw Claire zet Susan aan tot een eigen onderzoek. Terwijl ze dieper graaft, wordt duidelijk dat haar nieuwe buren een duister geheim verbergen. Steeds dieper raakt Susan verstrikt in een web van intriges. Ze moet vechten voor haar leven. Maar ze laat zich niet afschrikken. Vastberaden om de waarheid te onthullen gaat ze tot het uiterste.

Het kleine hotel onder het noorderlicht – Julie Caplin (19 juni)

Daar zit ze dan, met een gebroken hart en een stukgelopen carrière… Lucy wil nog maar één ding: weg uit Groot-Brittannië. Als zich een kans aandient om hotelmanager te worden in IJsland, zegt ze dan ook meteen ja. De borrelende bronnen en besneeuwde gletsjers zijn geen verrassing, maar dat er bij het hotel een bijzonder sexy Schotse barman is inbegrepen, had ze nou weer niet verwacht!

Lucy probeert van het kleine hotel de meest romantische plek van IJsland te maken. Alleen voor de gasten natuurlijk, want zelf heeft ze romantiek afgezworen. Eén keer een gebroken hart is genoeg. Maar onder het dansende noorderlicht ziet Alex, de barman, er toch wel héél aantrekkelijk uit…

Een schitterende zomer – Robyn Carr (13 juni)

Na een date met een nare afloop is Cassie klaar met relaties… misschien moet ze zich er maar bij neerleggen dat Steve, haar hond, de enige man in haar leven is! Julie worstelt om financieel haar hoofd boven water te houden. Haar man, Billy, is een schat, maar hij ziet altijd alles even rooskleurig in. En nu komt er weer een kleintje aan… Is het zo raar dat Marty van haar echtgenoot verlangt dat hij een beetje meehelpt in huis, en misschien soms zijn best voor haar doet? Beth krijgt voor de tweede keer met een ingrijpende ziekte te maken, maar vindt niets zo moeilijk als om hulp vragen.

Cassie, Julie, Marty en Beth zijn al jaren beste vriendinnen, maar deze zomer hebben ze elkaar harder nodig dan ooit!

Leave a Reply

  • (not be published)